پخش زنده
English عربي
3794
-
الف
+

اعطای گواهینامه درجه یک هنری به 7 نویسنده در اختتامیه جایزه جلال آل‌احمد

هفت نفر از نویسندگان کشورمان در مراسم پایانی نهمین جایزه ادبی جلال آل‌احمد، گواهینامه درجه یک هنری دریافت می‌کنند.

هفت نفر از نویسندگان کشورمان در مراسم پایانی نهمین جایزه ادبی جلال آل‌احمد، گواهینامه درجه یک هنری دریافت می‌کنند.

به گزارش آی‌فیلم به نقل از روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، مجید قیصری، هدایت‌الله بهبودی، داود غفارزادگان، میثاق امیرفجر، رضا امیرخانی، ابوتراب خسروی و محمدرضا کاتب، گواهینامه درجه یک هنری خود را در اختتامیه جایزه جلال آل‌احمد از دست سیدرضا صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت خواهند کرد.

مجید قیصری، متولد 1345 و خالق آثاری چون ضیافت به صرف گلوله، سه دختر گل‌فروش، باغ تلو، گوساله سرگردان، زیرخاکی و ... تاکنون جوایز متعددی را در کشور به دست آورده و در شمار داوران معتبرترین جشنواره‌ها و جوایز ادبی کشور بوده است.

برگزیده شدن در کتاب سال شهید حبیب غنی‌پور، جایزه مهرگان ادب، جایزه ادبی اصفهان، جایزه نویسندگان و منتقدان مطبوعات، جایزه قلم زرین و جایزه پکا در کارنامه این نویسنده است.

هدایت‌الله بهبودی زاده 1339 تبریز و کارشناس تاریخ است. مهم‌ترین فعالیت‌های وی تاکنون کارشناسی و نظارت بر آثار منتشره شده دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری و مدیریت این دفتر، داوری در جشنواره‌های مطبوعات و انتخاب کتاب برتر دفاع مقدس، مسئولیت سرویس فرهنگی چند روزنامه و هفته‌نامه، صاحب‌امتیازی و مدیرمسئولی 200 شماره دوهفته‌نامه ادب و هنر پایداری «کمان» و سردبیری فصلنامه تخصصی «مطالعات تاریخی» بوده‌اند. هدایت‌الله بهبودی نیز برگزیده جشنواره‌های‌ مطبوعات، شهید آوینی و ربع قرن کتاب دفاع مقدس است.

داوود غفارزادگان متولد 1338 اردبیل، بیش از دو دهه داستان‌هایی با موضوعات متنوع و برای مخاطبان گوناگون نوشته ‌است. او که دریافت‌کننده جایزه ۲۰ سال ادبیات داستانی است، از مؤثرترین نویسندگان عرصه ادبیات کودک و نوجوان است. نشان طلایی از جشنواره بزرگ برگزیدگان ادبیات کودک ونوجوان (انجمن نویسندگان کودک ونوجوان) به عنوان یکی از بهترین داستان‌نویسان دو دهه از جوایز دیگر اوست. همچنین رمان «فال خون» او به انگلیسی ترجمه و در دانشگاه تگزاس آمریکا چاپ شده ‌است. غفارزادگان، مدرس دوره پیشرفته داستان کوتاه بنیاد شعر و ادبیات داستانی است.

میثاق امیر فجر در سال ۱۳۲۸ در محله سیدنصرالدین تهران به دنیا آمده است. او از دوران نوجوانی در کنار آموختن ادبیات و علوم انسانی و حضور فعال در حوزه‌های هنر و شعر و معارف، به تحصیل موسیقی و آموزش سازهای مختلف روی آورد و در دانشگاه تهران لیسانس ادبیات انگلیسی و در همین دانشگاه فوق لیسانس فلسفه را گذراند و سپس به کشورهای اروپایی و عربی برای تحقیق و تکمیل ادبیات تطبیقی جهان و ادبیات غرب سفر کرد. او بیش از ۶۰ کتاب تالیفی و ده‌ها مقاله در زمینه‌های مختلف و بیش از ۲۰۰ مجلس سخنرانی ضبط شده در خصوص فلسفه، عرفان، ادب، تاریخ، تفسیر، علوم اجتماعی و هنر شرق و غرب دارد. امیرفجر اکنون بیش‌ترین وقت خود را صرف نگارش زندگانی تحلیلی «امام علی (ع)» کرده است.

رضا امیرخانی، زاده ۱۳۵۲ تهران، پرورش‌یافته مدارس استعدادهای درخشان و دانش‌آموخته دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی مکانیک است. او نویسنده آثار پرفروشی چون «منِ او»، «قیدار»، «ارمیا»، «جانستان کابلستان» و «داستان سیستان» است که شمارگان برخی از آثار او با مجموعه کتاب‌های نویسندگان دیگر برابری می‌کند. برخی از آثار این نویسنده که مدتی رییس هیات مدیره انجمن قلم ایران بود، به زبان‌های دیگر ترجمه شده است. امیرخانی، ارتباط‌گیری با مخاطبان حوزه ادبیات را در سردبیری سایت پربیننده «لوح» تجربه کرد و هم‌اکنون در زمره نویسندگانی است که ارتباط بسیار وسیعی با مخاطبان این حوزه دارد.

ابوتراب خسروی متولد ۱۳۳۵ فسا در استان فارس است. در سال‌های ۱۳۴۸ و ۱۳۴۹ در دبیرستانی در اصفهان درس خواند و شاگرد هوشنگ گلشیری بود. او که لیسانس آموزش ابتدایی دارد و سال‌ها در شیراز به کودکان عقب‌مانده ذهنی آموزش می‌داد، آثاری مانند «هاویه»، «دیوان سومنات»، «اسفار کاتبان»، «رود راوی»، «ویران»، «حاشیه‌ای بر مبانی داستان»، «ملکان عذاب» و «آواز پر جبرییل» را در کارنامه دارد. خسروی، علاوه بر برگزیده شدن در هفتمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد برای رمان «ملکان عذاب»، برنده جایزه مهرگان ادب و برنده جایزه هوشنگ گلشیری نیز هست.

محمدرضا کاتب، نویسنده و کارگردان متولد 1345 تهران است. او نویسندگی را از نوجوانی آغاز کرد و آثار اولیه‌اش را در جمع داستان‌نویسان مسجد جوادالائمه علیه‌السلام زیر نظر مرحوم امیرحسین فردی می‌نوشت. این داستان‌ها در مجله کیهان بچه‌ها هم که سردبیری‌اش را فردی به عهده داشت، چاپ می‌شد. کتاب‌های ابتدایی کاتب درون‌مایه طنز داشت و همین باعث می‌شد که داستان‌های او با استقبال خوبی مواجه شود. این نویسنده، بعد از آن در دانشکده صداوسیما مشغول به تحصیل شد و در عین حال از نویسندگان همسن و سالش پرکارتر بود؛ به نحوی که 9 داستان «اولین قدم»، «شب‌چراغی در دست»، «قطره‌های بارانی»، «نگاه زرد پاییز»، «ختم ارباب والا»، «جای شما خالی»، «بلاهای زمینی»، «عبور از پیراهن» و «پری در آبگینه» را تنها در دهه ۶۰ به چاپ رساند.

اختتامیه هفتمین جایزه ادبی جلال آل‌احمد، فردا شنبه چهارم دی‌ماه از ساعت 15 در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود و طی آن، برگزیدگان و تقدیری‌های این جایزه در رشته‌های رمان و داستان بلند، داستان کوتاه، مستندنگاری و بخش ویژه افغانستان معرفی می‌شوند.

ح ی / ح ی

نظر شما
ارسال نظر